Supermercat Super Puy Pas de la Casa Andorra
BOTIGA OFERTES NOVETATS HORARIS TROBA'NS CONTACTA'NS MAGANDOR
 

   BOTIGA

    ALIMENTACIÓ
    CARNISSERIA
    DECORACIÓ
    FORMATGES
    FOTOS ANTIGUES
    LICORS
    PERNILS
    RECORDS D'ANDORRA
    TABACS
    XARCUTERIA
 

 

   INFO GENERAL

    Com arribar
    Historia
    Horaris botiga
    Aduana
 
Supermercat Super Puy Pas de la Casa Andorra
Aduana
aduana | Supermercat Super Puy Pas de la Casa Andorra aduana | Supermercat Super Puy Pas de la Casa Andorra

El règim fiscal privilegiat d’Andorra permet uns preus molt competitius i les botigues disposen d’una gran varietat d’ofertes i productes en sectors com joieria, òptica, esport, perfumeria, electrònica, modelisme, alimentació i roba selecta, entre altres. Es difícil no trobar a Andorra el que es busca, hi ha més de 4.800 comerços. Andorra té dues fronteres. Del costat francès, al Pas de la Casa, i del costat espanyol, a la Farga de Moles. Ambdues són obertes nit i dia.

Franquícies per als viatgers

Quan torneu a la Unió Europea després de visitar el Principat d'Andorra, podeu emportar-vos per persona, sense pagar drets ni taxes a la duana, les quantitats o els valors de productes comprats a Andorra que s'indiquen.

Si no sobrepasseu els límits indicats, i sempre que els productes siguin per a ús personal, no us caldrà declarar-los a la Duana Andorrana ni a les duanes comunitàries. Atenció!, les quantitats i els valors permesos poden variar segons la vostra edat.

Les quantitats permeses de begudes alcohòliques, tabac, cafè, te, perfums i còlonies estan limitades i no es tenen en compte els seus valors. Les quantitats permeses de llet, mantega, formatge, sucre, dolços i carn estan limitades i es tenen en compte els seus valors. En canvi, per als altres productes, agrícoles o industrials, el límit només s'aplica sobre el valor.

Heu de declarar a la duana tots aquells productes que sobrepassin les franquícies individuals: no podeu acumular les franquícies en valor, ni entre viatgers ni entre productes agrícoles i industrials, per endur-vos un producte el valor del qual sobrepassi la franquícia individual corresponent.

Informeu-vos a la duana comunitària, abans de passar la frontera, sobre les limitacions especials que puguin aplicar-se en particular sobre productes animals o vegetals, animals vius, espècies en vies d'extinció, medicaments, armes, municions, objectes d'art i de col.lecció, divises, or i mitjans de pagament.

Productes Agrícoles :

- Cafè: 1000 g de cafè o 400 g d'extractes
- Te: 200 de te o 80 g d'extractes

- Begudes alcohòliques ( * ) 1,5 l de licors de més de 22 graus o 3 l de licors o d'aperitius de menys de 22 graus o de vins espumosos 5l de vins de taula

- Tabac( * ) 300 cigarrets o 150 cigars de menys de 3 g per peça o 400 g de tabac per a pipa

- Altres productes agrícoles:Fins a un valor de 175,00 € ( Les persones menors de 15 anys, fins a un valor de 90,00 € ) sense sobrepassar:

- 2,5 kg de llet en pols

- 3 kg de llet condensada

- 6 kg de llet fresca

- 1 kg de mantega

- 4 kg de formatge

- 5 kg de sucre i dolços

- 5kg de carn

Productes Industrials

- Perfums: 75 g de perfums
375 ml de colònies

- Altres productes industrials: Fins a un valor de 525,00 € ( ** )(Les persones menors de 15 anys, fins a un valor de 270,00 €

Quantitats i impost màxims per persona.
( * ) Per a aquest productes les persones menors de 17 anys no gaudeixen de cap franquícia. ( ** ) L'1 de desembre del 2008, s’autoritzarà per a mercaderies industrials el valor de les quals no superi els 900 euros.

Per més informació (www.duana.ad)

 

 

  ENLLAÇOS

Gran Valira
GRUP NORDIC HOTELS
Magandor
PESCA AVENTURA
TRÀNSIT
Aduana d'Andorra
Parròquia d'Encamp
 
 
 
Copyright © 2008    Avis legal   |   Mapa web Powered by APOD